OBRAZEM: Prezident republiky v Ústeckém kraji, den první. Takhle vypadala jeho cesta i policejní manévry
Hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller přijal v regionu prezidenta ČR Miloše Zemana s chotí. Foto: Ústecký kraj
Zajímavosti

Ústecký kraj - Na dvoudenní návštěvu Ústeckého kraje v pondělí zavítal prezident republiky Miloš Zeman s paní Ivanou. Na Krajském úřadu Ústeckého kraje přivítal prezidentský pár hejtman Jan Schiller.

Miloš Zeman se ještě dopoledne setkal se členy Zastupitelstva Ústeckého kraje. V diskuzi zazněla mimo jiné témata nedávného požáru Českého Švýcarska, energetické krize či splavnosti Labe. Prezident poděkoval hejtmanovi za zafixování cen energií.

Odpolední program zahrnoval návštěvu statutárního města Děčín, kde prezidenta přijal primátor města Jiří Anděl. Poté následovala beseda s občany.

V úterý 18. října zahájí prezident svůj pobyt v kraji návštěvou české firmy Chemotex v Děčíně. Naplánovanou má besedu se zaměstnanci boletické firmy. Jeho poslední zastávkou v regionu bude obec Lukavec na Litoměřicku. Ta se stala letos Vesnicí Ústeckého kraje.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru