NAPSALI JSTE NÁM: Péče na mostecké chirurgii je špičková, je chloubou regionu
Nemocnice Most. Ilustrační foto
Zajímavosti

Most – Pochvalu si vysloužila Krajská zdravotní ve své mostecké nemocnici, konkrétně na chirurgickém oddělení. Svoji zkušenost s hospitalizací poslal do redakce pacient Roman, dlouholetý pracovník ve zdravotnictví v nedaleké Kadani. Redakce zná celé jméno.

„Byl jsem řadovým pacientem chirurgie Nemocnice Most. Často jsem slýchal o nemocnici „nikdy více“ a podobně. Rád bych se s vámi podělil o osobní zkušenost z chirurgického oddělení této nemocnice. Mohu jen konstatovat, že toto oddělení je chloubou tohoto regionu.
Budu stručný: Absolutní profesionalita personálu, sám jsem to poznal, snažíc se být nicméně neviditelný. Personál tohoto oddělení byl vždy velmi ochotný, na oddělení absolutní čistota, ochota a vztřícnost.

Schopnost personálu se vžít do nelehké situace pacientů, humor na odlehčení pacienta, a to s úsměvem, aby dotyčný zůstal v klidu. Bylo to pro mě velmi důležité a věřte, že jsem byl velmi vystrašený. Uklízečky, sanitáři a vůbec personál svodných činností byl tak ochotný pod vedením sester, že jsem jen zíral.

Sestřičky se schopností se vcítit do problému pacienta, s laskavostí, ochotou, která se moc nevidí, fakt pracující jako včeličky, aby vše bylo perfektní nejen pro lékaře, již jsou faktem jedničkou svého oboru, a to mohu potvrdit coby pracovník v nemocnici takřka 20 let.

Byla to pro mě velká zkušenost. Byl jsem hrdý na toto oddělení. Všem tímto moc děkuji - veškerému personálu, a to bez výjimek. Moc děkuji."

  • Roman, pacient
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru