V Krupce je otevřena nová urologická ambulance. Má volné kapacity a nabírá nové pacienty
MUDr. Abbas Jahaf. Foto: Marek Kašpar
Zajímavosti

Krupka - V srpnu otevřel v Krupce novou urologickou ordinaci MUDr. Abbas Jahaf. Zkušený lékař, který působil jako urolog deset let v Třebíči a dalších deset let v Mostě, zve k návštěvě nové pacienty.

„Chtěl jsem pomoci lidem žijícím v Krupce, protože vím, že je zde vyšší počet obyvatel a značná část je staršího věku. Zároveň sám v Krupce bydlím,“ uvedl MUDr. Abbas Jahaf k důvodům otevření krupské urologické ambulance. „Mým hlavním cílem je, aby lidé nemuseli nikam jezdit a měli ordinaci kousek od svého bydliště,“ doplnil ještě zkušený urolog. Svou lékařskou profesi vykonával v tomto oboru i několik let v Kataru. Pan doktor je schopen se se svými pacienty domluvit česky, anglicky, německy a arabsky.

Ordinace, která se nachází v krupské části Maršov v ulici Karla Čapka 294, je pro pacienty kompletně zařízena. Nedílnou součástí vybavení je například sonograf, uroflowmetrie nebo cytoskop.

Pacientům pan doktor rád pomůže vyšetřením močových cest, močové inkontinence a močových kamenů. Zabývá se také onemocněním varlat, nádorovým onemocněním ledvin, prostaty, močového měchýře a záněty prostaty. Nabízí i ultrazvukovou diagnostiku a vyšetření tumor-markeru (PSA) a biopsii.

„Čekací termíny nejsou dlouhé, když někdo řekne, že potřebuje být ošetřený druhý den, tak není problém. Jsem ochotný pacienty v naléhavých případech vyšetřit i hned a do ordinace přijet,“ vyjádřil svou ochotu pomáhat pacientům MUDr. Abbas Jahaf.

Smlouvu má ordinace uzavřenou zatím se zdravotní pojišťovnou VZP, ale je plánováno rozšíření i o další pojišťovny.

Ordinační hodiny jsou pro pacienty v přívětivých časech, jak ráno, tak i odpoledne a podvečer:
Pondělí 15 – 18, Úterý 7 - 12 a 13 – 17, Středa 7 – 12 a 13 – 17, Čtvrtek 15 – 18, Pátek 7 – 13

Pacienti se mohou objednat na čísle 770 666 268, e-mailový kontakt je možný na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

FOTO

1910krupkanovaurologickaambulance2

1910krupkanovaurologickaambulance3

1910krupkanovaurologickaambulance4

1910krupkanovaurologickaambulance5

1910krupkanovaurologickaambulance6

1910krupkanovaurologickaambulance7

Foto: Marek Kašpar

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru