Souboj primátorů v královské hře? V Teplicích začalo mistrovství Čech v šachu
Jan Paparega (vlevo) a Jiří Štábl symbolicky zahajují mistrovství Čech v šachu. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Teplice - V Teplicích začalo mistrovství Čech do 8 a 10 let v šachu. Hostí jej hotel Panorama. Dříve se šampionát uskutečňoval v Mostě.

„Trochu mne mrzí, že se to nehraje u nás v Mostě, což bylo tradicí. Ale hotel Cascade, ve kterém mistrovství v šachu probíhalo, je nyní v drobné rekonstrukci,“ vysvětlil senátor a primátor Mostu Jan Paparega, který byl slavnostnímu zahájení turnaje přítomen.

Naopak přesun do lázeňského města přivítal primátor Teplic Jiří Štábl: „Je mi obrovskou ctí, že takováto prestižní akce se koná mimořádně u nás v Teplicích.“

Po slavnostním zahájení usedl jako první k hráčskému stolu s černobílou šachovnicí právě Jan Paparega proti Jiřímu Štáblovi. A kdo z nich je zdatnější šachista? To zůstane tajemstvím, šlo jen o exhibiční zahájení mistrovství. Poté se již do hry pustili mladí hráči.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru