TOP 6 nejvýraznějších trendů v líčení pro podzim 2022
Dokonalé a módní líčení je součástí nádherného vzhledu každé ženy.
Zajímavosti

Dokonalé a módní líčení je součástí nádherného vzhledu každé ženy. Měly byste proto vědět, co je nyní módní, abyste zazářily kdekoliv. A nezáleží na tom, jaké líčení vytváříte - večerní, slavnostní nebo každodenní! Dnes bychom vám rádi řekli o těch výjimečných trendech v líčení roku 2022. Dokážete tak vytvořit inspirativní vzhled, který bude přitahovat pozornost na každé party i v kanceláři během dne.

V nové sezóně zůstali vizážisté a influenceři věrni sami sobě a módní tendence v líčení očí jsou plné rozmanitosti. Mezi aktuálními trendy představili jak běžné každodenní variace, tak velmi neobvyklé a extravagantní. Dál si o tom řekneme podrobněji. 

Terakotová tvářenka

V chladném období v trendu je přirozený ruměnec. Ale při výběru odstínu raději upřednostněte podzimní škálu barev: cihlovou, terakotovou, dokonce i mírně hnědou, která je skoro jako bronzer. Aplikovat tvářenku byste také měli trochu jinak. Techniky “lifting” (když se tvářenka aplikuje přes lícní kosti ke spánkům) a “strobing” (když stínujete tvářenku u očních víček) nechte až na léto a vraťte se ke klasické verzi - nanášejte produkt na jablíčka tváří.

Klasické a neobvyklé líčení očí

Jedním z hlavních trendů budou všechny druhy linek: tlusté, tenké, na spodním víčku, grafické a mnoho dalších variací. Zásobte se všemi druhy očních linek v černé, hnědé barvě a navíc ve výrazných neonových odstínech, které můžete využít pro kreslení neobvyklých linek. Nebojte se experimentovat v líčení očí a přitáhnout pozornost všech kolem!

V líčení očí byste se také měli zaměřit na řasy. Mezi módními trendy líčení 2022 jsou nejen umělé nebo barevné řasy, ale dokonce i řasy ve stylu Twiggy. Dívky se již mnoho let snaží, aby jejich namalované řasy vypadaly co nejpřirozeněji. Sedmdesátá léta jsou ale opět v módě. Modelky na přehlídkách mají velmi objemné řasy, které nejsou perfektně oddělené.

Svůdné rty

V první řadě je třeba poznamenat, že v trendu je přirozený tvar rtů. Výrazný odstín rtů je samozřejmně dobrou volbou pro večerní líčení, ale rtěnky, lesky a tinty v nude odstínech, které už nějakou dobu milujeme, zůstanou aktuální i tuto sezónu. Pro zvláštní příležitosti však můžete experimentovat se tmavšími barvami lesních plodů a švestkovými odstíny.

V módě zůstává i kultovní červená rtěnka. Zvlášť dobře vypadá s černými linkami. Klasikou je však líčení ve stylu Marilyn Monroe, které pravděpodobně nikdy nevyjde z módy.

Mokrý efekt rtů je dalším zajímavým trendem, který by každá dáma měla zařadit do svého každodenního líčení. Vypadá to velmi sexy, kromě toho nevyžaduje mnoho úsilí. Stačí na rty nanést lesk nebo bezbarvý balzám.

Přirozený tón pleti

Dokonale hladká pleť bez jediné vady nás pronásleduje už několik sezón, ale nyní můžeme hutné textury tónovacích krémů úplně vynechat. V trendu jsou tónovací esence, tónovací fluidy a dokonce lehké BB krémy, které se dobře hodí pro denní líčení, protože jemně matují pleť, sjednocují odstín pleti a netvoří efekt masky.

Prohlédněte si široký sortiment tónovacích přípravků na webových stránkách MAKEUP.

Neklademe důraz na obočí

V nové sezóně již nebude aktuální zvýrazňovat obočí tmavšími pigmenty - to vše je minulostí. Líčení bez výrazného obočí se stává novým trendem. Stačí je pečlivě rozčesat a zafixovat průhledným gelem.

Permanentní make-up a vláskování obočí jsou absolutními antitrendy letošní sezóny. Modelky na přehlídkových molech se chlubí obočím v přirozené barvě a tvaru. To je možná nejlepší zpráva, protože kolik času a peněz se tím dá ušetřit.

Odstíny růžové

Dalším trendem je líčení v růžových odstínech - můžou to být oční stíny, rtěnky a tvářenky. Pro milovníky růžové bude skvělou variantou jednobarevné líčení. Odstíny růžové můžete použít k vytvoření krásného a jemného líčení různými způsoby: pomocí samotné tvářenky (nebo s růžovými očními stíny), rtěnky, lesku nebo doplnit ji očními stíny v jiné barvě, čímž dodáte akcent.

Monochromatické líčení zvlášť dobře vypadá ve višňovém odstínů. Není však nutné používat tak výrazné odstíny, pro každodenní líčení se hodí i světle růžové, téměř průhledné, nebo broskvové.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru