Kouzelný zvoneček v teplické Olympii dokáže splnit přání dětem z dětského domova
Foto: Olympia Teplice
Zajímavosti

Teplice - Obchodní centrum Olympia Teplice připravilo dobročinný projekt Kouzelný zvoneček, díky kterému děti z dětského domova v Krupce budou mít krásné Vánoce. Pomozte i vy a splňte přání dětem, které si vysnily svoje vánoční dárky. Seznam najdete na Kouzelném zvonečku v pasáži obchodní centra.

Kouzelný zvoneček plný dětských přání stojí v pasáži OC Olympia Teplice nedaleko infostánku. Dětská přání napsaná na papírcích můžete plnit až do 15. prosince 2022.

„Tento dobročinný projekt pořádáme pro děti z Dětského domova Krupka již více jak 15 let. S velkou pomocí našich zákazníků, kteří každý rok splní drtivou většinu dětských přání, děláme dětem o kousek krásnější Vánoce,“ říká ředitel Olympia Teplice a doplňuje: „Na zvonečku se každý rok objeví okolo 60 dětských přání. Těsně před svátky dětskému domovu hromadně dárky předáváme a poděkováním nám je nepopsatelná radost a štěstí v dětských očích. Děkujeme všem, kdo se do projektu zapojil a zapojí. Víme, že více návštěvníků se do tohoto projektu zapojuje opakovaně, což je velmi krásné a štědré.“

Jak obdarovat vánoční dárkem děti v dětském domově v Krupce?

1. Vyberete si přání z Kouzelného zvonečku
2. Kupte dárek v některém z našich obchodů, nebo jinde
3. Dárek přineste na náš infostánek Olympia Teplice
4. Dárek nebalte, o to se postaráme my
5. K dárku přiložte prosím účtenku (pro případ reklamace)
6. Obdržíte od nás děkovný certifikát
7. Od dětí dostanete krásný vánoční keramicky dárek
8. Přání na zvonečku přelepte samolepkou „splněno“, kterou dostanete od obsluhy infostánku

Dárky nechá Olympia Teplice zabalit a hromadně je dětem předá v sobotu 17. prosince 2022 v rámci programu s názvem „Adventní sobota“, kde děti vystoupí s pásmem pěveckých a tanečních vystoupení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru