Na vrcholu kopce bude Stop Cafe a sjezdovky se budou jmenovat Efecta a Verva
Ilustrační foto: archiv
Zajímavosti

ČR - ORLEN Benzina, která je se svými 430 stanicemi největší sítí čerpacích stanic v Česku, se stala hlavním partnerem skiareálu Špindlerův Mlýn a podporovatelem lyžařské akce ORLEN Špindl Ski Opening 2022/2023. Sedačková lanovka z Horních Míseček na Medvědín bude přejmenována na ORLEN line a sjezdovky ponesou název pohonných hmot Efecta a Verva. Na vrcholu Medvědína bude otevřeno bistro s občerstvením Stop Cafe.

„Podporujeme řadu vrcholných sportovní akcí. Část z nich má i přesah do masového sportování. A to je i případ našich partnerských aktivit během zimy. Dosud jsme podporovali zejména běžkaře, nyní k tomu přidáváme i sjezdové lyžování. Stali jsme se hlavním partnerem jednoho z největších lyžařských středisek v Česku. Svou přítomností budeme podporovat další rozvoj a prosperitu tohoto nádherného areálu, který slouží návštěvníkům nejen z Česka, ale z mnoha dalších zemí,“ řekla Anna Ziobroń, ředitelka sponzoringu skupiny ORLEN Unipetrol.

Návštěvníci skiareálu mají možnost nechat se vyvézt z Horních Míseček na Medvědín sedačkovou lanovkou s novým názvem ORLEN line. U její vrcholové stanice bylo v prostorách restaurace zřízeno bistro Stop Cafe, známé svými kvalitními produkty z čerpacích stanic ORLEN Benzina. Návštěvníci v tomto bistru mohou dočerpat energii výběrovou fair trade kávou či specialitami ze široké nabídky občerstvení Stop Cafe. Pro sjezd z Medvědína mají lyžaři na výběr ze sjezdovek Efecta Turistická nebo Verva Červená, jejichž názvy odkazují na aditivované a prémiové pohonné hmoty, které ORLEN Benzina nabízí zákazníkům ve své síti. Podpora areálu ze strany ORLEN Benzina zahrnuje také dodávky pohonných hmot pro provoz sněžných roleb v celém skiareálu.

Nová zimní sezóna ve Špindlerově Mlýně začíná již 10. prosince 2022 a všichni zájemci z řad široké veřejnosti jsou i jménem ORLEN Benzina srdečně zváni na zahájení sezóny ORLEN Špindl SkiOpening 2022/2023. Slavnostní zahájení odstartuje v 10:00 a celý den si návštěvníci budou moci užít bohatý doprovodný program.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru