Otevírací doba nákupních center v Ústeckém kraji. Můžete do nich i na Štědrý den. Od kdy do kdy?
Foto: OC Galerie Teplice
Zajímavosti

Ústecký kraj - Potřebujete se vydat na poslední chvíli do obchodních center pro dárky? Bude otevřeno i na Štědrý den. Od kolika do kolika hodin? A jaké prodejny? Přinášíme přehled obchodních domů z Ústeckého kraje.

Central Most

Na Štědrý den si budete moci nakoupit v mosteckém obchodním centru od 9 do 12 hodin. O prvním a druhém svátku vánočním bude Central uzavřen. 31. prosince bude nákupní centrum otevřeno do 16 hodin. Na Nový rok bude nákupní centrum opět uzavřeno. Banky, které v centru můžete najít, budou mít odlišnou otevírací dobu od otevírací doby nákupního centra. mBank bude mít zavřeno jak 24. 12., tak i 31. 12. 2022. Air bank bude mít zavřeno 24. 12. Raiffeisenbank bude mít zavřeno 24. 12. a 31. 12. bude mít otevřeno jen do 13 hodin.

Forum Ústí nad Labem

Obchodní centrum Forum do pátku bude otevřeno dle běžné otvírací doby, tedy od 9 do 21 hodin. Na Štědrý den se uzavře ve 12 hodin. 25.-26. prosince je zavřeno. Obchodní řetězec Billa se běžně otvírá pro zákazníky v 7 hodin ráno a je možnost zde nakoupit až do 21 hodiny. 24. prosince bude otevřeno stejně jako obchodní centrum, tedy jen do 12 hodin. Zavřeno bude oba následující dny po Štedrém dni.

Galerie Teplice

Nákupní galerie bude mít na Štědrý den otevřeno od 9 do 12 hodin. Lidl 24. prosince otevírá v 7 a zavírá v 11.30. Kino v Galerii je zavřené. První a druhý svátek jsou obchody zavřené, ale do kina zajít můžete. V neděli je v provozu od 15 do 24 hodin, v pondělí od 10 do půlnoci. Poslední den v roce otevírá Galerie Teplice v 9 hodin a obchody zavírají v 15 až 17 hodin, kino bude zavřené. První den nového roku můžete od 10 do 24 hodin jen do kina, prodejny se neotevřou.

Olympia Teplice

Obchodní centrum Olympia Teplice má až do 23. prosince standartní otevírací dobu, 24. prosince bude otevřeno pouze do 12 hodin. Oba vánoční svátky, tedy 25. a 26. prosince bude obchodní centrum uzavřené, stejně tak na nový rok 1. ledna. Na Silvestra bude otevřeno do 16 hodin.

Fontána Teplice

Obchodní centrum Fontána v Teplicích má až do Vánoc otevřeno dle normální otevírací doby. Na Štědrý den bude otevřeno do 12 hodin. 25., 26. prosince a 1. ledna bude obchodní centrum uzavřené. Otevírací doba na Silvestra bude pouze do 16 hodin.

Pivovar Děčín

V obchodním centru Pivovar Děčín můžete až do Štědrého dne nakupovat podle standartní otevírací doby. 24. prosince je obchodní centrum otevřené pouze do 12 hodin. Vánoční svátky 25. a 26. prosince bude zavřeno, stejně tak 1. ledna. Na Silvestra nakoupíte do 17 hodin.

Central Chomutov

OC Central Chomutov bude mít do pátku otevřeno podle běžné pracovní doby, tedy od 7 do 19 hodin. Na Štědrý den tu pořídíte dárky od 7 do 12 hodin, 25.-26. prosince je zavřeno.

Chomutovka

Chomutovka má otevřeno od 9 do 19 hodin, obchodní řetězec Tesco do 21 hodin. Na Vánoce, tedy 24 prosince, bude mít většina obchodů otevřeno, a to do 12 hodin. Tesco až do 14 hodin. OC bude zavřeno 25.-26. prosince, Tesco jen 25. prosince, 26. bude mít otevřeno od 8 do 21 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru