Soutěžní sezónu zakončily Mostecké Panterky na mistrovství světa WAMT zlatým hattrickem
Mostecké Panterky na MS WAMT 2023
Zajímavosti

Most - Mažoretky z týmu Mostecké Panterky mají za sebou sedmou sezónu. Sedm let sbíraly na domácích i zahraničních soutěžích nejen zkušenosti, ale také cenné kovy, zvláštní ceny a mistrovské tituly. Letošní sezónu lze označit jako jednu z nejúspěšnějších.

Mostecké Panterky se staly opakovaně mistryněmi České republiky ČMTF, několik mistrovských titulů získaly rovněž na mistrovství Evropy WAMT. Vrcholem sezóny však bylo mistrovství světa World Association Majorette-sport and Twirling, které se konalo letos v červnu v přímořském městečku Crikvenica v Chorvatsku. Odtud si Mostecké Panterky odvezly doslova poklady v podobě zlatého hattricku a tří titulů mistr světa WAMT, k nim přidaly titul vicemistr WAMT a další dva tituly II. vicemistr WAMT. Tato ocenění získaly jak v sóloformacích, tak v miniformacích, jedna ze sólistek získala rovněž zvláštní cenu mezinárodní poroty.

Mostecké Panterky v Chorvatsku úspěšně reprezentovaly nejen svůj tým, ale i Českou Mažoretkovou a Twirlingovou Federaci, statutární město Most a Českou republiku. Jejich úspěchy by však nebyly možné bez pravidelných tréninků, které mnohdy i potrápí, a bez podpory těch, kteří nám pomáhají. Děkujeme statutárnímu městu Most za dosavadní finanční podporu, která nám umožňuje trénování a účast na soutěžích v takovém rozsahu. Poděkování patří rovněž vedení 18. ZŠ Most, kde pod vedením trenérky Terezy Riegerové a její asistentky Daniely Vnenkové mažoretky trénují. V neposlední řadě děkujeme České Mažoretkové a Twirlingové Federaci za to, že jsme měli možnost se evropské i světové soutěže zúčastnit a být tak součástí těchto mezinárodních sportovních svátků.

Na září 2023 připravujeme nábor nových členek do kategorie DĚTI (nar. 2017, 2018). Máte-li zájem být součástí úspěšného týmu, přijďte se podívat každé zářijové úterý od 16.00-17.00 h a pátek od 15.30-16.30 h do malé tělocvičny 18. ZŠ Most.

0308panterkykz2

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru