První ročník obecní zábavy na Klínech založil tradici obecních slavností. Budou vždy první sobotu v srpnu
Foto: redakce
Zajímavosti

Klíny - První ročník obecní zábavy pod širým nebem na Klínech zakládá tradici obecních slavností, které budou probíhat vždy první sobotu v srpnu. I přes nepřízeň počasí se akce zúčastnilo více než osmdesát lidí z řad místních a chatařů.

K tanci a poslechu zahrála skupina Basic a svým vystoupením návštěvníky pobavil kouzelník Pavel Dolejška. Pořadatelem slavnosti byli místostarosta David Bauer zastupitel Pavel Novák. Zábavu zahájil svým proslovem Pavel Novák, který zdůraznil záměr vytvořit novou tradici na Klínech. Starostka obce Zdeňka Němečková přivítala všechny sousedy a David Bauer představil program večera.

“První ročník obecních slavností jsme pojali jako zábavu pod širým nebem. Už dnes vidíme, že o podobné akce je na Klínech zájem a tak už přemýšlíme, jak příští rok program obohatit o zábavu pro děti a postupně vytvořit tradici celodenních slavností, kde se budou potkávat všichni občané, i třeba ti, kteří už u nás nebydlí nebo nemají chatu, ale mají tu stále své vzpomínky,” uvedl Pavel Novák.

0708klinykz2

0708klinykz3

0708klinykz4

0708klinykz5

Foto: redakce

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru