Je vám také nesnesitelné vedro? Zoopark umí svým zvířatům dopřát sněhové radovánky uprostřed léta
Reprofoto zoopark Chomutov
Zajímavosti

Chomutov – Chovatelé chomutovského zooparku se v těchto horkých dnech snaží všemožně zpříjemnit dlouhé chvíle zvířatům, která si vedro příliš neužívají. Nejúspěšnější jsou v těchto dnech sněhové nadílky.

Věrní fanoušci se vždy těší na nová videa. „Takhle spokojeně si naše Míša užívala páteční hromadu sněhu, kterou jsme do výběhu medvědic přivezli ze zimního stadionu. Podobně rozverně si chladivé nadílky užili také rosomáci a pižmoni," doprovází video komentář na sociálních sítích zooparku. Protože si tuto kratochvíli nenechali ujít ani reportéři pořadu Toulavá kamera, budou moci dovádějící Noru, Míšu, Borise, Scadi, Ikkumu a Freyu vidět diváci po celém Česku na televizních na obrazovkách.

Vy se na dovádějící medvědy můžete podívat ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru