FOTO: Hafani dostali k svátku parádní párty i s menu v pestauraci
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Teplice – Na agility hřišti v Trnovanech se v sobotu 26. srpna konala oslava Mezinárodního dne psů. Jednalo se o druhý ročník akce, která proběhla poprvé vloni. Na hřišti se sešla pestrá sestava psích zástupců. Od nejmenších plemen až po vzrostlé jedince, kteří vzbuzovali respekt. Organizace oslavy se ujala společnost Super ZOO s podporou Statutárního města Teplice a pod osobní záštitou náměstka primátora, Hynka Hanzy. Ten se ostatně přiznal, že je taky pejskař a doma má bišonka.


Na trnovanské Thámově ulici bylo od 14. hodiny pořádně rušno. Dorazily desítky lidí se svými psími miláčky. Připravené pro ně byly různé soutěže, informace a ukázky z výchovy a výcviku psa, prezentace agility a nechyběla ani bohatá tombola, věnovaná psím útulkům. Psi ochutnali pro ně namíchané menu v „pestauraci“ a připravené pro ně byly i různé dobroty a pamlsky. Páníčci mohli pořídit něco do psí výbavy, jako například obojky, hračky a vodítka.

 

2808pes1

2808pes2

2808pes4

2808pes5

Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru