Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Teplice – V sobotu, hodinu po poledni, začal historickým centrem města projíždět Strašidelný vláček. O tom, že jde o halloweenský dopravní prostředek, svědčily dekorace. Třeba obrovští černí pavouci usazení na trupu lokomotivy nebo černé a oranžové balónky.

Vláček startoval ze Zámeckého náměstí a projížděl přilehlým parkem. V Zámecké zahradě na cestující čekala strašidelná překvapení. Třeba čarodějnice, které drze naskakovaly za jízdy na spoj mezi vagóny a strašily děti uvnitř vozu.

Foto: Ilona Kaulfuss

Ani letos nechyběly doprovodné akce v areálu teplického zámku, kterým přálo pěkné počasí. Děti se mohly zapojit do různých pohybových aktivit, jako bylo kupříkladu skákání po kamenech. Mohly si nechat pomalovat obličej, zkusit svoji šikovnost v kreativní dílně nebo si zahrát se strašidly.

Foto: Ilona Kaulfuss

Zábavy bylo dost pro děti, ale i dospělé. Možnost vyfotit se jako nebožtík v rakvi využili i někteří rodiče. Ovšem pohlazení obrovského pavouka, nebo setkání s dívenkou, která měla zabodnuté nůžky v hlavě, už bylo vážně jen pro otrlé.

Foto: Ilona Kaulfuss

Tradiční halloweenskou akci připravuje každoročně Turistické informační centrum Visit Teplice. V sobotu odpoledne absolvoval strašidelný vláček celkem 10 jízd po 45 minutách až do 21 hodiny a zájem o jízdu s ním byl obrovský. Většina míst byla už dopředu obsazená. Pro každého z cestujících měli organizátoři v centru Visit Teplice připravenou i malou odměnu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru