Nejnovější přírůstek pandy červené se rychle stal miláčkem návštěvníků i chovatelů. Foto: zoopark Chomutov / Miroslav Brtnický
Zajímavosti

Chomutov – V polovině června se v chomutovském zooparku narodilo mládě pandy červené. Pro zoo šlo o radost obzvláště velikou, protože panda červená je je jejím poznávacím znamením. Na to, až návštěvníci nový přírůstek konečně uvidí, si museli nějakou dobu počkat, ale teď už se mohou kochat všichni. Dejte si ranní dávku roztomilosti pro dnešní den!

Mládě se stalo miláčkem návštěvníků i chovatelů velice rychle. A není divu. Sledovat jeho odvážné výlety po expozici, které ještě pořád jistí maminka, je zážitek nad jiné. Jako třeba na roztomilém videu, které zoo připravila sestříháním záběrů pořízených během tří týdnů. Ať můžeme vidět, jak rychlé dělá pokroky. Autorkami VIDEA jsou J. Jindrová a I. Hyrmanová.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru