Minimalismus s trochou extravagance.
Zajímavosti

Nadcházející zimní sezóna s sebou přináší nejen změnu počasí, ale i proměnu módních trendů. A na to je vždycky dobré být připraven. Naštěstí pro vás máme pár tipů, které vám pomohou k tomu udělat první krok k vylepšení vašeho šatníku. Dřív než řeknete “zima”.

Trendy se každý rok mohou měnit, častokrát se ale ty opravdu funkční věci opakují, protože fungují dlouhodobě. Na kvalitě to přitom stojí a padá. Dokážete najít, stejně jako my, kompromis mezi módním lookem a nadčasovostí? 

Minimalismus s trochou extravagance

Méně je více, to už není žádná novinka. V rámci minimalistického stylu s tímhle heslem vystačíte ještě hezkých pár let. Jednoduché střihy a linie, jednobarevné kousky oblečení i kvalitní materiály dávají dohromady outfit, která je jedinečný, unikátní a ve své podstatě velmi univerzální a snadno kombinovatelný. 

Pokud vás láká přece jen změna, vystačíte si s jedním extravagantním kouskem, který celý look ozvláštní a dodá mu šťávu. Zkuste třeba výraznější barevný kabát. Nebo boty. Nebo tričko. 

Nejnovější pánské trendy i další módní kousky oblečení najdete na Bolf.cz.

Džíny, bez kterých nedáte ani ránu 

To, že by džíny měly tvořit základ šatníku, je taky jasná věc. Jenže jaký střih vybrat? Kromě toho, že letos budou kralovat dominantní “retro” kousky typu baggy džíny, kapsáče nebo chino kalhoty, byste měli zohlednit i takový střih, který bude lichotit vaší postavě. 

Pokud jste vyšší než 185 cm, nejspíš nezapadáte do konfekčních tabulek velikostí. Žádné strachy, pro vás budou ideální slim-fit střihy a stretchové materiály, které vám zajistí pohodlí.

Máte-li robustnější postavu a možná i trochu bříško, ideální jsou džíny s vyšším pasem a volnějším střihem. Poskytnou vám dostatek pohodlí a zakryjí, co chcete zakrýt. 

Muži nižšího vzrůstu by měli sahat spíše po džínách s nižším pasem a kratším lemem. Tím opticky prodloužíte nohy. 

Nezapomeňte na to, že vhodně zvolený střih vám může dodat sebevědomí i pohodlí při každém kroku. Samozřejmě se střihy můžete i experimentovat a vyzkoušet si v praxi, který vám nejvíc sedí a v jakém se cítíte dobře. 

Pohodlí na každou schůzku 

Kromě minimalismu je důležitým prvkem outfitů také jejich univerzálnost. Různé kousky pro různé příležitosti mohou představovat značně logistický problém, protože čím méně kousků, tím méně peněz i prostoru. Ideální je tak kombinace outfitů, které vám dodají od každého trochu. 

Oblekové kalhoty tak kupříkladu můžete doplnit mikinou, košilí nebo obyčejným tričkem. Kalhoty navíc snesou elegantní polobotky i pohodlné tenisky. Kromě toho, že takto oděni můžete z fleku vyrazit na důležitou pracovní schůzku, snese outfit i ležérnější akce – třeba procházky v přírodě.

Základem šatníku je kousek, který vás udrží v teple

Ať už je to cokoliv. My volíme na první dobrou kvalitní zimní kabát. A hned vám řekneme proč. 

Kabáty jsou v pánském šatníku naprostou stálicí, protože vás spolehlivě ochrání před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Kvalitní kabát vás udrží v suchu i v nepříjemném dešti a zahřeje v chladných dnech. Zároveň dodá vašemu outfitu eleganci a osobitost. Mezi top kabáty bude letos patřit:

  • kvalitní péřový kabát
  • dlouhý černý kožený kabát
  • béžový kabát
  • klasický vlněný kabát

A jaký módní trend si letos omotal vás?

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru