Ilustrační snímek
Zajímavosti

Chcete-li se letos blýsknout a zároveň zahřát, můžete vsadit na dámské péřové zimní bundy. Ty jsou totiž nejen vysoce módní, ale také pohodlné a hřejivé. Jestliže nevíte, podle jakých parametrů tyto bundy vybírat a jak je sladit se zbytkem vašeho outfitu, nemusíte zoufat. My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Podle jakých kritérií letos volit dámské péřové bundy?

Stylové dámské péřové bundy mohou ženy v letošní sezóně vybírat na základě různých kritérií. Letos se blýsknete v dámské péřové bundě v slim fit i v regular fit provedení. Tady se nejlépe řiďte typem vaší postavy. Vyšší ženy pak ocení i péřové kabáty nebo dámské péřové bundy v oversize střihu. Péřovou bundu lze kupovat v syntetické i v přírodní verzi. Dobrým řešením budou letos módní bundy ze syntetického peří. Výbornou volbou budou také péřové bundy dámské z recyklovatelných materiálů. Ty jsou nejen trendy, ale také tzv. udržitelné. 

Jaké barvy, vzory a motivy budou letos in na zimních péřových bundách?

Letos v zimě zazáříte v péřových dámských bundách v přírodních nebo v pastelových odstínech. Modrá, zelená i oříšková péřová bunda dámská tak bude dobrou volbou. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. To jsou totiž barvy univerzální a z módy nevychází. Snadno je pak zakomponujete i do tzv. kapsulových šatníků. Pokud jste rády středem pozornosti, můžete si letos v zimě obléci dámskou péřovou bundu v rudé barvě. S tou se v chladných dnech neztratíte. Trendy dámská péřová bunda může mít i antracitovou nebo kobaltovou barvu.

S jakým dalším oblečením a s jakou obuví nejlépe kombinovat péřovou bundu pro dámy?

Péřové bundy se hodí k různému typu zimního oblečení. Nosit k nim můžete funkční legíny, ale také cargo kalhoty s praktickými kapsami. Slušet vám to bude i s péřovou bundou v kombinaci s džíny s vysokým pasem. Díky nim docílíte ležérního outfitu se sportovním nádechem. Dámské péřové bundy mohou ženy sladit i s lyžařskými kalhotami. Co se týče obuvi, mohou ženy k dámským péřovým bundám nosit módní sneakersy, ale také kozačky nebo polokozačky. Na sport pak mohou dámy kombinovat péřové kousky s lyžařskými či se snowboardovými kalhotami.

Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru