Zdroj: e-mostecko.cz
Zajímavosti

Most - Divočáci jsou zpět v Mostě! Začínají se objevovat první letošní fotografie prasečích jedinců na území města. Užijeme si trochu legrace a nabídneme vám za server e-mostecko.cz a jeho facebookovou skupinu Most pamětní trička.

Nabízíme bavlněné tričko ve velikostech S, M, L, XL za 249 Kč, funkční polyesterové S, M, L, XL za 279 Kč. Jde o univerzální tričko pánské / dámské. A abyste neřekli, že neděláme nic pro Most, 20 Kč z každého prodaného trička věnujeme na transparentní účet Útulku pro opuštěná a zatoulaná zvířata v Mostě.

Objednat lze na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Uveďte velikost, případně počet, a jakým způsobem chcete tričko dodat. Trička lze zdarma vyzvednout ve výdejně zásilek Kacuca v ulici Josefa Ševčíka 886/38 v Mostě (u Konírny). Platit tam lze hotově nebo převodem na účet přes QR kód, který obdržíte na místě.

V případě zaslání trička / triček přes Zásilkovnu účtujeme 79 Kč za zaslání. Místo dodání, úhradu, případně jiný způsob dodání domluvíme po mailu.

Prasatům zdar!

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru