Ženská hokejová reprezentace dnes představila propagační spot.
Zajímavosti

Liberec, Chomutov – Právě dnes se představí český reprezentační hokejový tým v zápase na historicky prvním turnaji EHT v Česku. A právě dnes bylo na sociálních sítích zveřejněno popularizační video ženského hokeje.

Je to tak, i dnešní hokejistky musí bojovat nejen se soupeřkami, ale i s předsudky. Jenže hokej není jen pro chlapy. I slečny umí zaříznout do ledu pořádnou rýhu a pálit na branku pěkně zostra. Přesvědčit se můžete už dnes od 18 hodin, kdy naše hokejistky vyzvou tým Německa. Pokud nemůžete být přímo na stadionu v Liberci, zápas bude vysílat ČT Sport Plus. V pátek vyzvou Češky Finsko, v sobotu Švýcarsko a v neděli Švédsko. Na spot se můžete podívat ZDE.

Turnaj v liberecké Home Credit Areně je označován jako vyvrcholení letošního seriálu WEHT, který už má za sebou v této sezoně tři zastávky. Český národní tým žen ovládl první dvě akce ve Finsku a Německu. Poslední turnaj se hrál před Vánocemi, a i v něm se Češkám dařilo, skončily druhé za domácími Švédkami.

Svěřenkyně trenérky Carly MacLeodové budou chtít uspět i před domácími fanoušky. „Jedná se o poslední akci před světovým šampionátem v USA, tudíž je pro nás turnaj důležitý i po sportovní stránce, chceme poskládat ten nejsilnější možný výběr a navázat na dobré výsledky z předchozích akcí ženské Euro Hockey Tour. Právě proto budou na týmové soupisce figurovat i jména hráček startující v zámořské PWHL,“ říká generální manažerka české hokejové reprezentace žen Tereza Sadilová.

Trenérka Carla MacLeod s Klárou Fárovou.

S Carlou MacLeodovou se mohla osobně setkat loni při reprezentačním kempu v chomutovské Rocknet aréně tehdy šestiletá Klárka Fárová. Hráčka chomutovských Pirátů. (Psali jsme ZDE). Součástí kempu bylo i natáčení několika videospotů na propagaci ženského hokeje. Dnes byla konečně zveřejněna výsledná podoba spotu a malou Klárku mezi hokejistkami rozhodně nepřehlédnete. Reprezentantky tehdy velmi potěšilo, že je mezi dívkami o hokej stále zájem.

„Byla skvělá! Já myslím, že nejvíc nadšená z ní byla hlavní trenérka Carla MacLeod, která se s ní chtěla hned vyfotit, protože malá je velmi roztomilá. Je to naše budoucnost. To, že ji můžeme vidět, je pro nás obohacením kempu. I ty holky mohou díky ní zavzpomínat na doby, kdy byly takto malinké. Ona naopak může vidět, že je možné se dostat až na tu nejvyšší úroveň. Samozřejmě jí přeji v hokeji to nejlepší a aby u tohoto sportu vydržela co nejdéle,“ řekla na závěr Tereza Sadilová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru