Jeden ze soutěžních snímků z předchozích let. Reprofoto z auly Scholy Humanitas. Zdroj: Michal Tarant
Zajímavosti

Litvínov – Mobilní telefony s fotoaparáty umožňují pořizovat stále lepší snímky i amatérům, kteří nemají finance na profesionální vybavení. Díky tomu si radost z krásných fotek užívá čím dál více lidé a tomuto koníčku se věnují často i děti. Pochlubit se svými "úlovky" mohou amatérští fotografové v soutěži Centra ekologické výchovy VIANA. Téma letošního ročníku je všeříkající: Budiž voda.

Soutěž se pravidelně vyhlašuje při příležitosti světového Dne vody. S ekologickým centrem ji spolupořádá Severočeská vodárenská společnost, Severočeské vodovody a kanalizace, Povodí Ohře a Povodí Labe. 

Fotografie ve formátu od velikosti 15x21 do maximálně 30x40 cm je nutné poslat nejpozději do neděle 10. března. Soutěží se ve třech kategoriích: 

A – Žáci 1. stupně základních škol

B – Žáci 2. stupně základních škol, studenti středních škol a učilišť

C – veřejnost.

Každým rokem je patrné, že děti jsou velmi vnímavé a jejich cit pro focení je stále lepší. Nezřídka dorazí snímky i ze Slovenska, pravidelně se účastní soutěžící z Moravy. „Vyhlášení soutěže a předání cen vítězům se uskuteční při příležitosti Dne životního prostředí v úterý 20. března v 18 hodin," doplnil informace za pořadatele Michal Tarant.

Ukázka soutěžních snímků z předchozích ročníků. Soutěžní snímky jsou po vyhlášení k vidění v aule Scholy Humanitas v Litvínově. Reprofoto: Michal Tarant

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru