Takto zvěčnil vlak společnosti RCAS u křižanovského viaduktu Ivan Douša pro stránku Moldavská železnice Most - Moldava v Kr.h.
Zajímavosti

Mostecko - Kdo nevyrazil během jarních prázdnin, které si školáci na Mostecku užívají právě tento týden, za hranice všedních dnů, může volno aktivně trávit i v našem regionu. S bruslemi může vyrazit na zimní stadion nebo třeba Moldaváčkem do Krušných hor.

Zabruslit si můžete každý den kromě pátku na mosteckém zimním stadionu: v pondělí od 15 do 16:30, v úterý od 11 do 12:30, ve středu od 13:30 do 15, ve čtvrtek od 15 do 16:30, v sobotu od 11 do 12:30 a v neděli od 15 do 16:30 hodin. 

I během jarních prázdnin lze pro výlet do Krušných hor využít vlakové spoje moldavské železnice. Osobní vlaky jezdí každý den už od 2. února až do 17. března 2024 mezi Mostem a Moldavou. Moldavská dráha je součástí integrovaného systému DÚK od roku 2016 a jako jediná z turistických linek nabízí celoroční provoz na hřebeny Krušných hor. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru