Lidl otevře nový supermarket v Mostě se speciální akcí. Prozradíme vám, který den to bude
Nový Lidl je před dokončením. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - V pondělí 16. října otevře Lidl v Mostě v ulici Jiřího z Poděbrad novou prodejnu a zvýší tak počet svých prodejen na celkových 235. Z nákupů uskutečněných v tento den podpoří Mateřskou školu Antonína Sochora.

Nová prodejna Lidl v Mostě v ulici Jiřího z Poděbrad vznikla přestavbou původního objektu a je svým vzhledem atypická. Při přestavbě nicméně byly využity standardní prvky nového konceptu prodejen Lidl. Prodejní plocha zabírá necelých 1000 m² a je přehledně rozdělena do šesti uliček. Pro lepší orientaci v prodejně slouží 3D grafické nápisy na stěnách. Přímo u vchodu zákazníci naleznou čerstvé produkty – ovoce a zeleninu a široký výběr čerstvého i baleného pečiva. Celý interiér sjednocuje šedá barva, jež celé prostředí zklidňuje a umožňuje tak lépe vyniknout vystavenému zboží a orientačnímu systému v prodejně.

Otevření nové prodejny Lidl v Mostě bude spojeno se speciálními akcemi a také s podporou Mateřské školy Antonína Sochora. Té přispějí v pondělí 16. října všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč. Společnost Lidl totiž daruje MŠ v ulici Antonína Sochora z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Darované finance MŠ A. Sochora využije na nákup herních prvků na zahradu mateřské školy.

Společnost Lidl působí v České republice od roku 2003. Z původních 14 prodejen rozšířila svou obchodní síť na současných 235. Filosofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, tj. vlastních produktech. Společnost Lidl pro své zákazníky tradičně připravuje speciální tematické týdny. Kromě potravinářského sortimentu jsou v rámci těchto akcí nabízeny potřeby pro domácnost, kancelář, sport, zábavu nebo kutilství.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru