OBRAZEM: V sousedních Teplicích otevřeli jediný Burger King v kraji
Otevření restaurace Burger King v Galerii Teplice. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Teplice - V pátek 27. října byla v teplické Galerii slavnostně přestřižena páska v pořadí již desáté provozovny BURGER KING® provozované společností AmRest v Česku. Otevření světového řetězce rychlého občerstvení si nenechaly ujít stovky lidí a jedna z nich byla odměněna legendárním burgerem Whopperem zdarma.

K slavnostnímu aktu, kterého se zúčastnil také sportovec a člen Síně slávy českého hokeje David Výborný, došlo úderem 17. hodiny. Nechyběl přípitek se šampaňským a poté se čekající milovníci masa z grilu mezi dvěma polovinami housky s různou oblohou dočkali svého oblíbeného jídla.

Otevření BURGER KING® právě v nákupním centru Galerie Teplice si pochvaloval i manažer centra Jan Růžička: „Jsme rádi, že si Burger King zvolil právě naše obchodní centrum. V Ústeckém kraji se jedná o jedinou značku v kraji. Může to být i naše konkurenční výhoda oproti jiným centrům, takže věřím, že to tu bude fungovat a lidé sem budou chodit ještě raději.“

Nový nájemce obchodního centra byl v pátek otevřen po celou dobu, kdy v místním kinu probíhala filmová noc. Dokonce lidé mohli tento den při sledování filmu konzumovat burgery, což běžně možné není. Jan Růžička uvedl, že podobná spolupráce mezi nájemci centra bude pokračovat i v budoucnu.

„Hlavním cílem BURGER KING® je nabízet svým hostům kvalitní a chutné jídlo. Mohu vás ujistit, že jako jeden z lokálních franšízantů bude společnost AmRest na tento slib vždy pamatovat,” sdělil area manažer pro Českou republiku Daniel Ryška.

Co vzkazuje veřejnosti ředitel teplické restaurace BURGER KING® Jan Levec? „Ať lidé neváhají přijít ochutnat naše burgery, pokud budou mít nějaké podněty, tak ať se třeba přes Facebook nebo přímo na naší restauraci vyjádří, protože nás hodně zajímá, co si naši hosté myslí o našich burgerech. A samozřejmě všem přeji dobrou chuť a ať se jim u nás líbí.“

V Teplicích se jedná o šestnáctou restauraci BURGER KING® v České republice a desátou, kterou provozuje společnost AmRest. Restaurace bude otevřena každý den od 9:00 do 21:30 hodin. Design restaurace ve stylu PRIME obsahuje prvky, které vyvolávají nostalgii na dobu, když byl BURGER KING® v roce 1954 založen.f

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru