Šílenost! Řidiči se za plného provozu přetlačovali na Žatecké ulici
Záběr na přetlačující se auta z videa zveřejněného na Facebooku.
Zajímavosti

Most – Tohle je maximální hazard! Ve facebookové skupině Most se objevilo video, jehož autor zachytil neuvěřitelné chování dvou řidičů v Mostě.

Video, údajně aktuální z dnešního ( 14. prosince) dne, ukazuje záběry na dvě starší vozidla, která se ve směru od Čepiroh ke kruhovému objezdu pod hřbitovem přetlačují. Nesoupeří jen o zařazení do jednoho jízdního pruhu nějakým naznačením, šoféři se viditelně bok na bok přetlačují. Takto se měli chovat podle svědka události delší dobu.

Aktuálnost videa potvrzuje předvolební billboard u kruhového objezdu, nejde tedy pravděpodobně o starý kousek, ale skutečně nynější záběry.

Ve stejném místě vloni zahynul mladý motorkář po střetu s osobním autem. Video je zveřejněné ve skupině Most na tomto odkazu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru