V divadle se vyhlašovaly výsledky ankety Cena diváka za rok 2017. Známe vítěze
J. Kraus, Z. Benešová a M. Krausová. Foto: T. Branda
Zajímavosti

Most - V pátek 23. února u příležitosti premiéry hudební komedie „Je úchvatná!“ byly slavnostně vyhlášeny výsledky ankety Cena diváka za uplynulou sezonu.

V kategoriích nejlepší herec a herečka za rok 2017 získali nejvíce hlasů Zita Benešová za roli Blanche v inscenaci Tramvaj do stanice Touha v režii Jakuba Korčáka a Jiří Kraus za roli Barona Prášila ve stejnojmenné inscenaci a ve vlastní režii. Nejlepší inscenací se stal retro muzikál Tajný deník Adriana Molea režiséra Petra Svojtky, za kterého cenu převzala představitelka Pauline Moleové Michaela Krausová.

Ceny vítězům předávali primátor statutárního města Most a jednatel MDM Jan Paparega, bývalý primátor a předseda Dozorčí rady Vlastimil Vozka, jednatel MDM Václav Hofmann a umělecký šéf MDM Jiří Rumpík, který zároveň předal ceny festivalu Young for young 2017. V diváckém hlasování zvítězila inscenace pražského Divadla Letí Olga (Horrory z Hrádečku) v režii Martiny Schlegelové. U studentské poroty zvítězila inscenace Hráči absolventů brněnské JAMU v režii Hany Marvanové. Letošní ročník festivalu Young for young se uskuteční od 30. října do 3. listopadu 2018

Autor: Lenka Krestová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru