Přesně před 20 lety vyšel hit Máma. Teď se Lunetici vracejí v kompletní čtveřici
Videoklip má na youtube už pořádnou porci přehrání.
Zajímavosti

Litvínov – Tahle skupina z Mostecka zažívala před dvaceti lety to, co se jenom těžko zase někomu podaří. Dnes je tomu na den přesně také dvacet let, kdy vyšel na Den matek v roce 1998 singl Máma.

„Začal sen, o kterém se nám ani nezdálo. Budeme rádi, když to s námi zažijete znovu na podzimním turné,“ píše kapela na své facebookové stránce Lunetic – comeback (najdete ji na tomto odkazu)

Nyní již opět kompletní čtveřici včetně Martina Kociána čeká pětadvacet koncertů. Turné má odstartovat 21. září v Litvínově. Kdo skupinu nezastihne tady, bude mít příležitost třeba ještě 29. září v Teplicích. Další koncerty jsou již naplánované mimo Ústecký kraj.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru