VIDEO AKTUÁLNĚ: Nejhezčí dívky Česka navštívily miminka v mostecké nemocnici
Kateřina Kasanová, úřadující královna krásy. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Na novorozeneckou stanici Dětského a dorostového oddělení Krajské zdravotní – Nemocnice Most přijely v pondělí před polednem finalistky letošního ročníku Miss Czech Republic v čele s ředitelkou soutěže krásy Taťánou Makarenko.

Desítku finalistek doplnila také úřadující královna krásy Kateřina Kasanová a vicemiss Daniela Zálešáková. Ta se podívala do domácího prostředí, pochází totiž z Mostu.

Krásky si prohlédly zdravotnické pracoviště, na které v letošním roce putuje výtěžek z finálového večera, jež proběhne 10. listopadu v Hotelu Bobycentrum v Brně a televize Prima ho odvysílá v přímém přenosu.

Foto

Video

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru