Most – Nebezpečná situace vznikla v minulých dnech mezi kruhovými objezdy u mosteckého muzea na příjezdu do města. Způsobil ji, alespoň dle záběrů, řidič nákladního vozu.

Z videa, které obdržela naše redakce od jednoho z ohrožených řidičů osobních aut, je vidět tato situace: U okružní křižovatky řidiči uhýbají projíždějícímu sanitnímu vozu tak, že zajíždějí ke straně. Když již není volné cesty pro zdravotníky třeba, vracejí se do svého pruhu. V tom přijíždí prostředkem nákladní automobil s cisternou, který zřejmě chtěl využít volné cesty vzniklé za houkajícím vozem. „Celkem slušně mě vytlačil, když jel za sanitkou,“ popisuje další dění šofér, které vše nahrál na palubní kameru.

Nebezpečná situace se naštěstí obešla se bez nehody, jen se sprškou sprostých slov.

Máte ve svém telefonu či automobilové kameře záznam z aktuálního dění na silnicích? Dostali jste se k nehodě či do kolony vozidel? Informujte ostatní čtenáře. Kontaktovat nás můžete mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., do zpráv na messenger m.me/emostecko či na WhatsApp na číslo 604 315 995.

https://www.youtube.com/watch?v=tdvKLZvA7Lc

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru