VIDEO AKTUÁLNĚ: Záchranáři zasahují u nehody nad Litvínovem, auto zůstalo převrácené uprostřed silnice
Auto zůstalo převrácené uprostřed silnice. Foto: čtenář
Zajímavosti

Litvínov – Všechny záchranné složky vyjely v úterý okolo desáté hodiny dopolední k havárii jednoho osobního automobilu na silnici mezi Mezibořím a Litvínovem.

K nehodě došlo v zatáčce u vodárny na mokré silnici. Vůz skončil na boku uprostřed silnice. Hasiči vozidlo zabezpečili proti převrácení a provádějí další záchranné práce.

Na místě je již dopravní policie, která vyšetřuje, jak k havárii došlo. Ke karambolu byla zavolána i zdravotnická záchranná služba, v tuto chvíli nemáme informaci o povaze poranění ani počtu zraněných osob.
Silnice je kyvadlově průjezdná jedním jízdním pruhem, policie řídí provoz.

Máte aktuální informace o provozu na našich silnicích? Povedlo se vám zachytit nehodu, nebezpečné jednání účastníků silničního provozu? Dostali jste se do kolony? Informujte ostatní čtenáře. Kontaktovat nás můžete na WhatsApp na čísle 604 315 995 či do zpráv na našem facebookovém profilu.

https://www.youtube.com/watch?v=V_dp8YDeGg4

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru