Teplice - Jezdíte rádi na nákupy do teplické Galerie? Nyní vás nákupy v tomto obchodním centru budou bavit ještě více. Až do 26. října můžete účtenky za vaše nákupy v prodejnách v Galerii proměnit za los.

Jak to provedete? Nakupte v hodnotě nad 300,- Kč v libovolném obchodě v OC Galerie Teplice a svoji účtenku proměňte v infostánku Galerie za hrací los. Kód hracího losu vyťukejte do hracího zařízení na hlavní pasáži a hrajte! Stisknutím tlačítka a zastavením kola štěstí zjistíte, zda jste vyhráli.

Vaše nákupy v OC Galerie Teplice budou ode dneška až do 26. října mnohem zábavnější. Přijďte si pro vaši výhru již dnes! Čeká na Vás několik tisíc cen a k tomu 50 tisíc korun v dárkových poukázkách do OC Galerie. Zkuste své štěstí!

Partnery akce jsou: GALERIE TEPLICE, PREMIERE CINEMAS, BURGER KING, KFC, BISTRO BONVIVÁN, BUBBLEMANIA, KORZO, CCC, RENO OBUV, KRÁLOVSTVÍ HRAČEK BAMBULE, A3 SPORT, LAGARTO CAFÉ, NUTREND, SCAN QUILT, TOP TIME , ORSAY, MANUFAKTURA, LINDEX, ALBI, ETA , INTERSPORT, TESCOMA, XIAOMI MI STORE, POPROCAN, KNIHY DOBROVSKÝ, DROGERIE TETA, YVES ROHER

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru