Vlaky pojedou znovu až na Moldavu! Naplánujte si výlet Hurvínkem z Mostu a Žralokem z Teplic
Historické nádraží na Moldavě. Foto: Obec Moldava
Výlety

Moldava - Příznivci Moldavské dráhy se mohou těšit letos na podzim na její znovuotevření! Vlaky začnou do hor jezdit po dokončení oprav části trati, která byla zasažena sesuvem. V zimě to uvítají hlavně lyžaři a běžkaři.

V neděli 18. listopadu 2018 proběhne na Moldavě tradiční půlmaratón, tentokrát ve spojení s oslavou obnovení vlakového provozu i s připomínkou tradičního lesního skla, které se na Moldavě vyrábělo už ve středověku.

Z Mostu bude vypraven historický motorák „Hurvínek“. Vlak vyjede v 9.05 hodin, v Litvínově bude v 9.25 hodin. Zpět jede v 16.35 hodin.

Zprovozněno bude nové vlakové spojení Ústí nad Labem - Teplice - Moldava. Pojede souprava přezdívaná „Žralok“. Z ústeckého hlavního nádraží vyjíždí v 8.24 hodin, v Teplicích zastaví v 8.43 hodin. Na moldavskou dráhu se napojuje v Louce u Litvínova, kde bude v 9.10 hodin. Zpět z Moldavy se vydává moderní jednotka v 15.58 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru