Kino Bečov nabízí na únor tři filmy za dotované vstupné
Kino v Bečově. Ilustrační foto
Co se chystá

Bečov - I v únoru můžete zhlédnout filmy za pár korun. Kino Bečov nabízí dva filmy pro dospělé a jeden dětský, za dotované vstupné. Díky místnímu obecnímu úřadu za lístek na tyto filmy zaplatíte pouhých 31 nebo 13 korun.

V neděli 3. února zde budou promítat od 18 hodin americký dobrodružný film z roku 2018 režiséra Rona Howarda ze světa Star Wars, který doplňuje filmovou ságu tohoto fikčního světa, SOLO: STAR WARS STORY. Film je přístupný od 12 let, délka promítání 135 minut. Vstupné 31 korun.

V neděli 10. února se můžete těšit také od 18 hodin na všem přístupný americký akční film z roku 2018 režiséra Peytona Reeda, ANT – MAN A WASP. Film je natočený na motivy komiksů z vydavatelství Marvel Comics o superhrdinovi Ant-Manovi. V titulních rolích uvidíte Paula Rudda jako Ant-Man a Evangeline Lilly jako Wasp, v dalších rolích se představí Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip „T.I.“ Délka promítání 118 minut, vstupné 31 korun.

Pro děti se bude promítat v neděli 17. února americký animovaný komediální film z roku 2018, KRÁLÍČEK PETR, v režii Willa Glucka, jemuž se scénářem pomohl Rob Lieber. Snímek je inspirován příběhem Beatrix Potter. Začátek filmu v 15 hodin, délka promítání 95 minut, vstupné 13 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru