VIDEO: Mosteckem se prožene téměř dvě stě motorkářů. A uvidíte i leteckou akrobacii!
S divácky atraktivní leteckou akrobacií vystoupí letec Marek Hyka.
Co se chystá

Litvínov – V sobotu 21. září projede Litvínovem, Mostem a Českým středohořím spanilá jízda téměř dvou set motorek. Následovat bude bohatý kulturní a vzdělávací program v mosteckém sportovním centru Benedikt, který naláká především rodiny s dětmi. S divácky atraktivní leteckou akrobacií vystoupí letec Marek Hyka a na závěr odpoledne se uskuteční koncert kapely Pipes and pints.

Akci organizuje a peněžní dary následně předá Nadace Unipetrol, společnost ČEPRO, a.s. a Konto našeho srdce HC Verva Litvínov. Spanilá jízda je spojena s charitativní sbírkou na zdravotní péči pro tři rodiny s postiženými dětmi, jejichž zdravotní stav komplikovaně zasahuje do běžného života celé rodiny. „Ve všech třech případech se jedná o děti, jejichž rodiče pracují buď pro skupinu Unipetrol, nebo pro společnost Čepro. Na celou akci srdečně zveme nejenom motorkáře, ale také širokou veřejnost, pro kterou je připraven bohatý program,“ uvádí Katarzyna Woś, místopředsedkyně představenstva skupiny Unipetrol.

Akce začne v 10 hodin na litvínovském náměstí, samotná spanilá jízda odtud startuje v 11 hodin. Do Mostu dorazí v 11:30 a do Českého středohoří opět vyjede ve 12:30. Na obou místech v Litvínově i Mostě vystoupí zpěvačka Dáša Zázvůrková a k prodeji budou benefiční trička od herečky Kateřiny Kairy Hrachovcové. Po celý den budou moci návštěvníci celé akce do kasiček vhazovat příspěvky na zdravotní péči tří postižených dětí.

Mezi 14 a 19 hodinou je pro širokou veřejnost připraveno zábavné a vzdělávací odpoledne, a to nejenom pro motorkáře, ale také pro širokou veřejnost. Na Benediktu se představí se svou technikou členové Nadace hasičů a policistů, hokejisté HC Verva Litvínov uspořádají autogramiádu a s leteckou akrobacií vystoupí letec Marek Hyka. Další program si připravili také zástupci nadace Konto našeho srdce, společnosti Čepro, projektu Women for women nebo Nadace Vodafone. „Motorkáři se často vyskytují na těžko lokalizovatelných místech a aplikace Záchranka může významně přispět k jejich bezpečnosti. Naší snahou proto je, aby ji měli v telefonech všichni vyznavači jedné stopy a považovali ji za samozřejmost, stejně jako berou helmu. Oboje totiž může zachránit život,“ říká Adriana Dergam z Nadace Vodafone, která je generálním partnerem mobilní aplikace Záchranka.

Celá akce vyvrcholí koncertem kapely Pipes and pints od 18 hodin.

Program celého dne:

10:00 - 11:00 Náměstí Míru Litvínov – kulturní program
11:00 - 11:30 Spanilá jízda z Litvínova do Mostu
11:30 - 12:30 Radniční ulice před Magistrátem v Mostě – kulturní program
12:30 - 14:00 Pokračování spanilé jízdy Českým středohořím
14:00 - 19:00 Zábavné odpoledne, Most – sportovní centrum Benedikt
18:00 - 19:00 Koncert kapely Pipes and pints, Most – sportovní centrum Benedikt

Veškeré informace jsou k dispozici na webových stránkách: www.uniriders.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru