Obří dorty a slavná osobnost: Medvědy v zooparku letos probudí známý český MMA bijec
Do výběhu medvědi dostanou své oblíbené narozeninové dorty. Foto Helena Hubáčková
Co se chystá

Chomutov - Medvědí parta v chomutovském zooparku bude znovu v centru pozornosti stovek návštěvníků. Na sobotu 14. března je naplánované jejich symbolické probuzení ze zimního spánku, spojené opět se soutěžemi pro děti.

Pro kluky a holky si organizátoři připravili několik stanovišť, u nichž si děti procvičí nejen přesnou mušku, ale také znalost přírody. „Pro několik vylosovaných soutěžících máme připravenou i drobnou odměnu,“ dodává ředitelka Věra Fryčová. V davu se jistě neztratí ani Maio, rozpustilý maskot zooparku a miláček dětí.

K jarnímu probouzení zve zoopark pravidelně známé osobnosti. Letos z řady herců a zpěvaček vybočí celebrita z úplně jiného oboru, a sice přední český zápasník MMA Karlos ´Terminátor´ Vémola, který bude mít od 14 hodin i autogramiádu.

Samotné probouzení tříčlenné party chlupáčů bude mít osvědčený scénář, tedy nejprve příprava dortů uprostřed jejich výběhu a poté hromadné ´probuzení´ v čele s pozvanou osobností. Akce, která bude probíhat opět u spodní vyhlídky, začíná ve 13 hodin. Naplánovaná je zhruba na dvě hodiny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru