Parkurové závodiště Hipodromu Most v sobotu ožije
Jezdecké hry v sobotu 3. 10. 2020 na mosteckém Hipodromu budou ještě s diváky. Ilustrační foto: archiv
Co se chystá

Most - V sobotu 3.října se na kolbišti mosteckého Hipodromu konají Jezdecké hry pod záštitou poslankyně PS Parlamentu ČR Hany Aulické Jírovcové, a to ještě s diváky a návštěvníky. Tyto Jezdecké hry jsou přeložené z 27. září.

Slavnostní zahájení je v 11 hodin a v 11.10 začínají už samotné Jezdecké hry – připravené budou: jízdy zručnosti pro handicapované, jízdy zručnosti pro děti, jízdy zručnosti pro dospělé, zkušební parkurek křížový 50 cm, 60 cm a 70 cm.

Zápisné činí 250,- korun a je v něm zahrnuto občerstvení a cena za účast a předvedený výkon. Jezdecká společnost Hipodrom Most upozorňuje, že všichni jezdci do 18 let musí mít bezpečnostní vesty a během her musí každý dodržovat hygienická a bezpečnostní opatření stanovená vládou.

V sobotu 3. října budou ještě použity současné parkurové překážky. Nové překážky chystá jezdecká společnost Hipodrom Most na další sezónu, a to díky letošnímu finančnímu daru ve výši 50 tisíc korun od společnosti Sev.en Energy.

Sev.en Energy patří již k tradičním podporovatelům Jezdecké společnosti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru