Děti v Litvínově budou pomocí 3D per vytvářet vlastní model knihovny
Děti se naučí pracovat s 3D perem. Ilustrační foto
Co se chystá

Litvínov – Knihovna v Litvínově teď v listopadu slaví 115. výročí od svého založení a zároveň 10 let provozu v nové budově. Tyto nové prostory umožnily vznik velkého dětského oddělení s širokou nabídkou volnočasových aktivit.

Na jednu z nich bychom vás rádi pozvali. Jedná se akci Stavíme 3D knihovnu, která proběhne ve středu 10. listopadu od 14 do 18 hodin. „Děti se pomocí 3D per na chvíli promění v malé 3D tiskárničky s naprosto soustředěným výrazem. Procvičí si svou zručnost, pobaví se s kamarády a vyzkouší si zajímavou technologii,“ doplňuje knihovník Vladimír Kraft.

Akce je určena pro děti s platnou kartičkou do knihovny. Roční členství pro děti činí 70 Kč.

O této a dalších akcích dětského oddělení se můžete dočíst na stránkách Městské knihovny Litvínov v sekci AKCE nebo Dětská herna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru