Zajděte do kina v Bečově, vstupné tam mají levnější než kdekoliv jinde
Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Bečov - Obec Bečov pokračuje i v letošním roce s promítáním filmů v místním kině a za vstupné tu zaplatíte méně než kdekoliv jinde. Obecní úřad totiž promítání filmů v kině Bečov dotuje.

V lednu můžete zajít na jeden film přístupný až od 12 let a na animovaný film vhodný i pro děti. Promítat se bude vždy v neděli.

V neděli 23. ledna zde můžete od 18 hodin zhlédnout českou komedii z roku 2021 Kurz manželské touhy. Je přístupný od 12 let, dlouhý 90 minut a zaplatíte za něj jen 50 korun.

V neděli 30. ledna si přijdou na své i děti. Nejen ty se můžou těšit od 15 hodin na animovanou americkou komedii Mimi šéf: rodinný podnik. Za vstupné na tento film zaplatíte jen 20 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru