V sobotu budou řádit na sněhu. Kdo? Přece rosomáci v chomutovském zooparku
Foto: zoopark Chomutov
Co se chystá

Chomutov – O víkendu se má sice lehce ochladit, ale i tak bude vážně teplo. Jak v takové chvíli udělat radost někomu, kdo miluje zimu? Stačí dovézt hromadu sněhu. Přesně to má v plánu chomutovský zoopark. Osvěžit chce nejen rosomáky, ale i pižmoně.

„Pamatujete na loňské video našich rosomáků, jak uprostřed parných dní řádili na hroudě sněhu? To, které zbořilo snad všechny naše facebookové rekordy? Tak v sobotu můžete podobné eldorádo vidět naživo i s komentářem!" láká na nevšední podívanou zoopark.

Akce vypukne přesně ve čtvrt na jedenáct. „Na dopoledne jsme pro rosomáky objednali solidní hromádku sněhu a pro vás si na stejný čas připravili doprovodný komentář. Dorazte, určitě nebudete litovat!" potvrzuje zoopark s tím, že následně chovatelé přivezou sníh také k pižmoňům, kteří si ho umí rovněž náležitě užít. 

Připomeň te si na tomto videu, jak loni v srpnu rosomáci řádili na studené hromadě jak čertíci. Sníh zoopark dovezl ze zimního stadionu.

rosomáci na sněhu 2

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru