Festival Teplické terasy nabídne žánrovou všehochuť už potřetí
Teplické terasy na nádraží Zámecká zahrada v loňském roce. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – V nadcházejícím víkendu, 24. a 25. června, se koná akce Teplické terasy. Projekt, který nabídne zajímavý program současně v různých lokalitách města. Akce vznikla na popud pořadatele Malých Paříží, Antonína Moravce, v době covidové kulturní absence. Teplické terasy nahradily v roce 2021 tradiční Zahájení lázeňské sezóny, které se z důvodu obav ze shromažďování většího počtu lidí na jednom místě nekonalo.


„Akce měla za cíl rozptýlit příznivce muziky po celém městě a současně pomoci místním podnikatelům po dlouhých měsících uzavřeného či omezeného provozu restauračních zařízení,“ uvádí k projektu jeho autor Antonín Moravec. „Vzhledem k tomu, že si Teplické terasy našly mnoho příznivců, rozhodlo se Statutární město Teplice dát tomuto projektu prostor i v další letech.“

V pořadí již třetí ročník se koná tradičně na různých místech v Teplicích. Například U opiček, na nádraží Zámecká zahrada, v Šanovské kovárně, na terase restaurací Pod Lampou, Rajče, Hvězda, ale také třeba na Benešově náměstí a dalších místech. Program je velmi pestrý a organizátoři věří, že si každý najde to své. Podrobný program je k dispozici na webu města: https://www.teplice.cz/teplicke-terasy-2023/a-2362

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru