Letní večery zpříjemní koncerty v Seumeho kapli
Koncety se konají každý čtvrtek od 17 hodin v Seumeho kapli v Lipové ulici
Co se chystá

Teplice – Regionální knihovna Teplice pořádá tradičně v průběhu léta pravidelná hudební vystoupení. Koncerty se konají naproti knihovně v Seumeho kapli, každoročně od července do září. Vstup na koncerty, které můžete navštívit každý čtvrtek od 17 hodin, je volný. Pokud jste ještě žádný z červencových koncertů nestihli, máte tedy možnost napravit to třeba v srpnu.

Nejbližší hudební vystoupení je připravené na čtvrtek 10. srpna. Zazní lidové i populární písně, čardáše, ale i filmová hudba v podání uskupení Galiani Gypsy Jazz. Následující čtvrtek 17. srpna vystoupí v kapli Duo Mareli, které přiblíží skladby pro klasickou kytaru napříč různými hudebními obdobími. Ve čtvrtek 24. srpna zahraje vybrané kompozice z děl velikánů vážné hudby soubor Perugini ensemble. Poslední srpnový čtvrtek, 31. srpna, se posluchačům představí Smyčcové kvarteto Severočeské filharmonie, které přednese skladby W. A. Mozarta, F. X. Richtera a F. Schuberta.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru