Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Společnost Lázně Teplice v Čechách upozorňuje návštěvníky Lázeňského domu Beethoven, že se blíží plánovaná rekonstrukce budovy. Od pátku 1. prosince bude budova uzavřená až do jara příštího roku. Konkrétně je uzavření objektu plánované od 1. prosince do 1. dubna následujícího roku.

Beethoven nabídne po rekonstrukci nový, moderní interiér s ohledem na odpovídající komfort pro návštěvníky. Bude vytvořený nový vchod, nová recepci a upravené prostory pro bezbariérový pohyb návštěvníků.

Oblíbené Thermalium, které je komplexem největších a nejteplejších bazénů s čistě termální vodou v Čechách, zůstane i po většinu rekonstrukce pro zájemce k dispozici. Uzavřené bude pouze v době od pátku 1. prosince do úterý 26. prosince. Od středy 27. prosince bude opět otevřené každý den. Přístup do Thermalia bude ale pouze provizorní z Lázeňské uličky. Léčebné pobyty nebude Beethoven po dobu rekonstrukce poskytovat. Zajišťovat je budou Císařské lázně.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru