V Medúze bude velká akce pro děti. Vystoupí i světový rekordman
David Kozlok.
Co se chystá

Most – Klauni, žongléři, kouzelník a nejen to. Mostecký principál David Kozlok chystá další velkou akci pro naše nejmenší. Cirkusem tentokrát ožije Kulturní dům Medúza. Ukázat své umění přijede i držitel světového rekordu v artistice.

„Chtěl bych pozvat všechny malé i velké příznivce cirkusového umění na největší akci, kterou jsem kdy organizoval. Je to výsledek několikaměsíční práce a plánování. Diváci se mohou těšit na něco jiného, než jsme dosud dětem ukazovali. V Medúze bude připravena speciální scéna s velkou LED obrazovkou a světelnou rampou. Vystoupí u nás mistři světa z roku 2016 z Tanečního studia Kamily Hlaváčikové, akrobat zapsaný v Guinessově knize rekordů, cvičení pejsci, třímetrová rapující smrtka z Las Vegas, artistka Andrejka z Talentu, fenomenální saxofonista Ondra Gizman mladší a další umělci. Produkce bude navíc doplněna o laserovou show,“ vysvětluje David Kozlok.

Akce je naplánována na 18. listopadu 2017. Program odstartuje ve 14 hodin. Vstupenky lze koupit v předprodeji na čísle 725 931 266, nebo přímo na místě za 150 korun na osobu. Pořadatel ovšem upozorňuje na omezený počet míst. Několik vstupenek bude věnováno i do Dětského domova v Mostě.

„Lidé se nás ptají, jestli i letos vypustíme naší tradiční smrtku do ulic. Už si na to zvykli. Mohu slíbit že ano, ale neřeknu vám kdy,“ uzavírá mladý principál.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru