Chomutovské náměstí bude v sobotu pod sněhem. Po roce se tady znovu uskuteční parádní akcička
Foto z loňského ročníku. Zdroj: www.maximalanimal.cz
Co se chystá

Chomutov – V Chomutově se 29. září uskuteční už 3. ročník Chomutovského poháru lyží a snowboardů, který vypukne ve 14.00 hodin na náměstí 1. Máje. Těšit se můžete na exhibiční závod českých Olympioniků a rezprezentantů, zajezdit si bude moci i široká veřejnost, samozřejmostí je doprovodný program.

Organizátoři slibují, že opět vytvoří zimu přímo v centru města Chomutova. “Postavíme velkou konstrukci, na kterou navezeme dostatek sněhu. Letos se můžete těšit na změnu setupu. Laťku posuneme zase o kousek dál, bude postaven velký speed rail a double kink, který znáte z klínoveckého snowparku,” lákají všechny zájemce.

Hlavní show této události bude Exhibiční závod českých Olympioniků a reprezentantů na lyžích i snowboardu. Soutěžit se bude o zlatý chomutovský pohár, který předá náměstek primátora David Dinda.

Opět si zajezdí ale také široká veřejnost a novinkou bude dětský závod. Speciálně pro tuto kategorii bude postavena lehká překážka. Organizátoři nezapomněli ani na ty nejmenší, pro které přijede Burton Riglet minisnowpark, zde si budou děti moci vyzkoušet, jaké to je, se na snowboard vůbec postavit.

Chybět nebude ani bohatý doprovodný program. Po celou dobu můžete trávit čas ve stanovém městečku, které vám nabídne jídlo, pití, kávu, posezení, módu, rychlá auta, surfové prkno a další zajímavosti. Připravena je i autogramiáda Olympioniků, taneční vystoupení mistrů světa, hry a soutěže o věcné ceny pro všechny návštěvníky.

Super Finále Chomutovského poháru se odehraje ve večerních hodinách za umělého osvětlení. Součástí večera bude i Monster Best trick o cashe.

Po skončení akce se všichni zájemci přesunou z náměstí o pár metrů dále, do prostoru klubu Kulisárna, která je nově zrekonstruovaná, a zde proběhne pořádná afterparty s DJ Madskill a DJ Noir.

Program:

14:00 – Sněžné hry

14:30 – Dětský a amatérský závod / tréninky soutěž s Chupa Chups

14:45 – Vystoupení taneční skupiny Beethoven DC

15:00 – Dětský a amatérský závod / Jam / všichni 60 min. soutěž s No.1cars a Donaldson

16:00 – Vystoupení Street Hard Workers

16:15 – Vystoupení thajského boxu s Jirkou Žákem

16:30 – Vystoupení Pepe Lopez Gym

16:45 – Hudební vystoupení Flex Kid

17:00 – Vyhlášení výsledků dětí a amatérů / předá náměstek ÚL p. Šmíd soutěž s restaurací Republika a pivovaru Karásek a Stülpner

17:30 – Autogramiáda soutěž s No.1cars

17:50 – Monster truck

18:00 – Exhibiční závod / Tréninky / Jam / všichni 45min. soutěž s KJ Color, Pepe Lopez a No.1 cars

18:45 – Slavíková optika / soutěž o brýle Redbull

19:00 – Exhibiční závod / Semifinále / Jam / Všichni 45 min.

19:45 – Vystoupení taneční skupiny Beethoven DC soutěž s Feel Real

20:00 – SUPER FINÁLE

20:30 – MONSTER BEST TRICK / Cash

21:00 – Vyhlášení vítězů / předá náměstek CV p. Dinda

22:00 – AFTER PÁRTY / Kulisárna

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru