Víkend v mosteckém Rokáči bude opět plný muziky, nenechte si ujít bohatý program na pátek i sobotu
Martin Uxa z kapely Uriah Heep revival
Co se chystá

Most - Krásná, melodická muzika, nenapodobitelný zvuk Hammond B3, perfektní a krásně laděné vokály. Nejlepší skladby URIAH HEEP z období působení Davida Byrona a Kena Hensleyho, v podání nejlepšího revivalu URIAH HEEP v Evropě.

Vysokou kvalitu URIAH HEEP REVIVAL s nadšením ocenil i kytarista Mike Box a klávesista Ken Hensley. V pátek 5. října si můžete v mosteckém Rokáči Vinohrady vychutnat tříhodinový koncert, během kterého zazní například Bird of prey, Sunrise, Stealin', Seven stars, July morning, Circle of hands, Sweet freedom, Easy livin´, Look at your self, Rain, Gypsy, Lady in black a další. Repertoár je obohacen o skladbu Set Me Free (From Yesterday) ze sólového alba Ken Hensley & Live Fire "Faster".

Složení kapely:

Bedřich Ziegler - zpěv
Vít Zábranský - kytara, zpěv
Martin Uxa - klávesy, zpěv
František Larry Krofta - basová kytara, zpěv
Marcel Kříž - bicí

0110rokac2

Německé kapela CAROOZER

V sobotu 6. října v mosteckém Rokáči Vinohrady vystoupí německá groove-metalová parta CAROOZER. Kapela představí své nové album GROOVEYARD a se svými mosteckými bratry SIXTH DIMENSION oslaví desáté výročí svého působení na hudební scéně. Další kapelou bude ZODIAC - melodický death metal švédského střihu z Přibyslavi. Čeká nás tedy pořádně dlouhý metalový nářez, proto začínáme výjimečně už v osm večer.

0110rokac3

Mostecká kapela Sixth Dimension

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru