V Litvínově oficiálně zvolí nové vedení města. Jména by neměla být překvapením
Kamila Bláhová, Erika Sedláčková a Karel Rosenbaum. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – V Litvínově už znají termín ustavujícího zasedání zastupitelstva. Na tom se zvolí nové vedení města.

Vítězné ANO už podepsalo dohodu o koaliční spolupráci v minulých dnech, čekalo se na rozhodnutí soudu o stížnosti na volby v Litívnově. Koalici budou tvořit zástupci ANO, KSČM, SNK ED a Sdružení LITVÍNOVÁCI. Psali jsme v článku Nové vedení Litvínova: Koalice má velkou šanci posunout město dopředu.

Kandidátkou na starostku města je volební lídryně hnutí ANO Kamila Bláhová, kandidátkou na první místostarostku je volební jednička KSČM Erika Sedláčková a kandidátem na druhého místostarostu je zastupitel hnutí ANO Karel Rosenbaum.
První zastupitelstvo se koná 8. listopadu od 16 hodin v Aule Scholy Humanitas. Kromě volby starosty, místostarostů a členů rady města bude také zřizován finanční a kontrolní výbor a nepovinné výbory zastupitelstva města. Zastupitelé si také budou schvalovat odměny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru