V Městské knihovně Litvínov se chystá velká rekonstrukce skladových prostor
Některé knihy si teď můžete půjčit až do března, ulevíte tím knihovně. Foto: MK Litvínov
Litvínov

Litvínov - Litvínovská knihovna se již těší na nové regály. Chystá se zde rekonstrukce sklepních skladových prostor.

Důvodem je nákup moderních posuvných regálů, které pojmou více knih a umožní knihovníkům lepší práci s knižním fondem. Po dobu rekonstrukce budou skladové prostory knihovny uzavřeny. „Dostupné zůstanou pouze knihy v půjčovnách dětského a dospělého oddělení. Jakmile vypuknou stavební úpravy, posílíme službu meziknihovních výpůjček,“ sděluje Michaela Hrabinská, vedoucí dospělého oddělení.

Termín rekonstrukce zatím není stanoven, zahájení prací se předpokládá před Vánoci či na začátku nového roku. Již nyní však knihovníci na situaci reagují: „Na začátku října jsme vyhlásili Soutěž o největšího sklepmistra, jímž se stane čtenář, který si na 5 měsíců vypůjčí nejvíce „skladovek“. Soutěž poběží až do pátku 16. 11. 2018. Knihami ze skladu se může zásobit na dobu do konce března 2019 každý náš čtenář. Ať již soutěží anebo nám jen bude chtít ulehčit s velkým stěhováním,“ dodává ředitelka knihovny, Mgr. Marcela Gűttnerová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru