OBRAZEM: Kadeřnice tvoří na tradiční soutěži v Hamru divoké účesy
Kadeřnická soutěž Junior. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Střední odborná škola v Litvínově – Hamru tradičně připravila prestižní regionální soutěž Junior 2019. Soutěž je rozdělena na dvě části, svůj um předvádějí ve středu dopoledne žáci oboru kadeřník a krejčí.

Tématem letošního jubilejního dvacátého ročníku kadeřnické žákovské soutěže Junior 2019 jsou Čtyři živly. O prvenství bojují kadeřníci z deseti škol, včetně hamerské.

Sedmnáctý ročník krejčovské soutěže nese název Slet krásných čarodějnic. Soutěž je rozdělena do tří kategorií – Textilní hračka, Ze starého nové, Z pohádky do pohádky. Na módní přehlídce se představí modelky a autoři modelů ze čtyř škol, opět nebude chybět ani domácí škola.

Soutěžící kadeřnice a kadeřníci každý rok vytváří kreativní a mnohdy i výstřední účesy, které se čistotou zpracování a originalitou dají srovnávat s tvorbou profesionálů. Účesy hodnotí odborná porota, ve které zasedají špičky svého oboru. Podívejte se na tvorbu účesů v průběhu soutěže. Výsledky přineseme v samostatném článku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru