Rvačka u Scholy Humanitas! Muž tam kopal do ležícího 16letého kluka
Muž dostal pouta. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Při hlídkové činnosti si strážníci litvínovské městské policie v parku u Scholy Humanitas všimli mladíka, který kopal do ležícího člověka. K zabránění dalšího napadání strážníci okamžitě použili donucovacích prostředků a agresorovi nasadili pouta.

Zákrok sledovalo množství dalších lidí, a tak strážníci na místo přivolali další hlídky. Útočník byl dospělý muž z Mostu, u kterého strážníci zkouškou naměřili 1,38 promile alkoholu v dechu. Napadený byl šestnáctiletý chlapec z Mostu, u kterého alkohol zjištěn nebyl.

Útočníka převzala k dalším úkonům hlídka Policie ČR. Napadeného chlapce strážníci převezli na služebnu městské policie. Zjistili povrchová zranění. Chlapec si stěžoval také na bolest zad, kolene a loktu. Strážníci ho proto převezli do mostecké nemocnice k dalšímu ošetření, kde ho předali otci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru