Bezdomovci znovu kradli železo na opravovaném nádraží. A pak práskli sběrnu
Rekonstrukce nádraží. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Již několikátý případ rozkrádání starého materiálu na rekonstrukci litvínovského vlakového nádraží řešili strážníci Městské policie v Litvínově. A také přišli na nekalé jednání výkupny sběrných surovin.

Hlídka zastavila tři místní bezdomovce, kteří měli u sebe různý šrot. Jednalo se o staré kovové součástky z kolejiště. Strážníci se spojili se stavbyvedoucím rekonstrukce kolejového svršku na litvínovském nádraží. Ten rozhodl, že se jedná o nepotřebný šrot, který nepožaduje zpět.

O něco později strážníci trojici opět potkali. Ta se pochlubila, že šrot odevzdali ve sběrně a dostali peníze v hotovosti, a navíc žádné potvrzení. Tím zaměstnance sběrny porušil zákon. Porušení zákona strážníci ohlásili Odboru živnostenského úřadu. Na místě pak asistovali kontrole sběrny ze strany úředníků tohoto odboru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru