Zlodějka v podmínce se vydala znovu krást. Platila za maličkost, v batohu pronášela svůj lup
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na nákup za pět prstů vyrazila 37letá žena z Litvínova. Ta měla minulý týden v mostecké prodejně drogérie odcizit čtyři parfémy.

Lup si ještě v obchodě ukryla do batohu a kapsy bundy a poté zamířila k pokladně, kde platila za maličkost. "Její jednání však neuniklo pozornosti pracovníka prodejny, který ji zadržel. Přivolaní policisté u ní lup našli a ženu následně převezli na oddělení policie," sděluje mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Tam jí policejní inspektor sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Jak policisté zjistili dalším šetřením, za krádež byla loni odsouzena a je v podmínce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru