Loupež v Litvínově! Muž vstoupil před jedoucí auto a chtěl peníze
Ilustrační fotomontáž
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže 29letého muže z Litvínova. Ten měl koncem roku v podvečerních hodinách vstoupit v části Chudeřín z chodníku do vozovky před přijíždějící vozidlo. A potom vyděsil jeho řidiče.

Šofér zastavil, neboť nevěděl, proč na něj muž mává a zda nepotřebuje pomoc. "Stáhl okénko a než se stačil zeptat, obviněný na něj zakřičel, aby mu dal všechny peníze s tím, že má u sebe zbraň. Motorista z obavy o své zdraví začal couvat, ale obviněný se proti vozu rozeběhl a zastavil, takže řidič byl opakovaně nucen couvat a zastavovat," popisuje událost mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Následně se obviněný snažil vylézt na plot s elektrickým rozvaděčem, což se mu nepovedlo. "Vrátil se na vozovku a tam seděl na chodníku do doby, než na místo přijela hlídka policie a muže zadržela. Obviněný si usnesení o zahájení stíhání převzal ve věznici, kde je nyní ve výkonu trestu," dodala mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru